返回

资料详情(天天资源网)

资料简介

阅读能力提升 Ⅰ.阅读理解 主题 体裁 词数 建议用时 加利福尼亚旅游指南 应用文 178 7 分钟 A trip to California San Francisco Fisherman’s Wharf is a famous place on the seafront with great restaur-ants, shops and street singers. Let’s visit Ghirardelli Square. We can have delicious Ghirardelli ice cream and chocolatehere. Don’t forget to go to Pier 39. It’s an interest-ing market with shops, restaurants and music. From here you can take a cruise around the sea to have fun. Golden Gate Bridge The bridge is connect-ing San Francisco with Marin County. It is one of the longest suspension bridges(悬索桥) in the world. As you cross the 4200-foot bridge below(在下面) the famous orange towers, you’ll enjoy great views of all the bay area. Los Angeles Do you want to record yourself? Now you can record yourself at Grammy Museum. You can also learn how to dance like Michael Jackson, and find out about the connections(关系) among different music styles. Santa Cruz You can go to the Santa Cruz Surfing Museum to see classic boards(舞台). For your next stop, you can go to the Santa Cruz Beach Boardwalk for a ride on the Giant Dipper roller coaster(过 山车). ( )1.What does the underlined word “views” mean in Chinese? A.风景 B.照片 C.舞台 D.观点 ( )2.People can record themselves at . A.Fisherman’s Wharf B.Ghirardelli Square C.Santa Cruz D.Grammy Museum ( )3.Which of the following is NOT true? A.Fisherman’s Wharf, Ghirardelli Square and Pier 39 are all in San Francisco. B.Golden Gate Bridge is the shortest suspension bridge in the world. C.People can learn how to dance like Michael Jackson at Grammy Museum. D.People can go for a roller coaster ride at Santa Cruz. ( )4.Sally wants to go to a city by the sea for her holiday. She likes shopping and eating delicious food. She can go to . A.Los Angeles B.San Francisco C.Golden Gate Bridge D.Santa Cruz ( )5.In which part of a magazine can we read the passage? A.Sports. B.Health. C.Nature. D.Travel. Ⅱ.阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词或填入括号中所给单词的正确形式 Mineral Town is an interesting place 6. (visit). It is a beautiful town 7. lots of old buildings. Walk across the centre of the town on Main Street. Look first at the Mineral Town Hotel. It is 8. the corner of Main Street and Glenn Avenue. The hotel is about 150 9. (year) old and it is still there. There is an interesting old 10. (build) across from the hotel. It used to be(曾经是) a post office. Now it is a store for books and CDs. There are also many 11. (restaurant) on Main Street. You can have lunch or dinner there. There is a park 12. Main Street and Oak Street. You can sit on a bench(长凳) in the park. It’s nice 13. quiet. You can see many people 14. (read) books there. And you can enjoy the trees and a clean river in the park. You can also 15. a walk along Glenn Avenue. You will see some old buildings and interesting stores on this street. 答案详解详析 Ⅰ.【主旨大意】本文介绍了加利福尼亚几处旅行时可以参观的城市的著名景点,如渔人码头、 金门大桥等。 1.A 词义猜测题。根据语境及常识可推断该词所在句子的句意为“当你在著名的橙色塔下 穿过长达 4200 英尺的大桥时,你将会欣赏到整个湾区的优美景色”,故推测 views 意为“风景”。 故选 A。 2.D 细节理解题。由 Los Angeles 一栏中的“Now you can record yourself at Grammy Museum.” 可知选 D。 3.B 细节理解题。由 Golden Gate Bridge 一栏中的“It is one of the longest suspension bridges in the world.”可知,Golden Gate Bridge 是世界上最长的悬索桥之一,故 B 项错误。 4.B 细节理解题。由 San Francisco 一栏中的“…on the seafront with great restaurants, shops and street singers.”可知,在 San Francisco 海滨区的渔人码头可以购物和吃美食。故选 B。 5.D 推理判断题。本文主要介绍了去加利福尼亚旅行时可以参观的几处景点,故推断本文来 自杂志的旅游部分。故选 D。 Ⅱ.6.to visit 7.with 8.on/at 9.years 10.building 11.restaurants 12.between 13.and 14.reading 15.take/have 查看更多

Copyright 2004-2019 ttzyw.com All Rights Reserved 闽ICP备18023965号-4

天天资源网声明:本站点发布的文章作品均来自用户投稿或网络整理,部分作品未联系到知识产权人或未发现有相关的知识产权登记

全屏阅读
关闭