返回

资料详情(天天资源网)

资料简介

英语 24 字整体教学 强化训练 习题精做 名校名师整理材料 助同学们一臂之力 1 预习导航 一、将下列单词与其相对应的释义搭配起来 A B 1.aircraft a.rate,number or amount in each hundred 2.strait b.any machine or structure that can fly in the air and is regarded as a vehicle or carrier 3.immigration c . the process of entering another country in order to live there permanently 4.racial d.characteristic of race;due to or resulting from race 5.percentage e.narrow passage of water connecting two seas or two large areas of water 答案:1.b 2.e 3.c 4.d 5.a 二、短语互译 A.温故:从文中找出与下列释义相对应的英文 1.此外____________ 2.与……作斗争____________ 3.宣战____________ 4.迁入;定居____________ 5.在……开始____________ B.知新:从文中找出下列短语并写出它们的汉语意思 1.live on____________ 2.by means of...____________ 3.make a life ____________ 4.keep up____________ 5.by the time____________ 答案:A.1.in addition 2.fight against 3.declare war on 4.settle in 5.at the beginning of B.1.继续存在;继续生存 2.用……办法;借助…… 3.习惯于新的生活方式、工作等 4.坚持、维持;沿袭(风俗、传统等) 5.到……时候为止;到……之前 三、阅读课文 CALIFORNIA,回答下列问题 1.The text mainly tells us______. A.the population of California B.v arious people in California C.why California is the most multicultural state 英语 24 字整体教学 强化训练 习题精做 名校名师整理材料 助同学们一臂之力 2 D.the language spoken by Californians 2.Which people are not mentioned in the passage? A.People from Asia. B.People from Europe. C.People from Africa. D.People from Australia. 3.Why do over 40% of the Californians speak Spanish as a first or second language today? A.Because California was once ruled by Spain. B.Because California became part of Mexico in 1821. C.Because California was given to the USA in 1846. D.Because the Spanish were religious. 4.Which of the following statements is true? A.People from Africa mainly work in the computer industry. B.It is the computer industry that attracted Indians. C.In 1850 California wasn't a multicultural society. D.In the future,Chinese will become the major racial group. 5.What can be inferred from the passage? A.Till now California has been a land without wars. B.Native Americans were living in California at least 15,000 years ago. C.More people will continue to come to California in the future. D.Hollywood in California attracted many Jewish people. 答案:1.C 2.D 3.A 4.B 5.C 查看更多

Copyright 2004-2019 ttzyw.com All Rights Reserved 闽ICP备18023965号-4

天天资源网声明:本站点发布的文章作品均来自用户投稿或网络整理,部分作品未联系到知识产权人或未发现有相关的知识产权登记

全屏阅读
关闭