返回

资料详情(天天资源网)

注:压缩包层级关系提取自源文件,您看到的所有资料结构都和您下载的源文件一致

资料简介

阅读与表达 题一: My name is Tom. It’s my birthday on Friday. I am fourteen years old. I usually have a birthday party on my birthday, and this year, my birthday party is on Saturday afternoon. I always have a big birthday cake. Sometimes made of ice cream, with candy on top(上面). I usually get a lot of presents. My mother and father always give me new clothes to wear. Sometimes they give me a new pair of trainers or jeans. My brother usually gives me some CDs. My sister often gives me something to read, like magazines or a novel. My grandparents never give me CDs or new clothes. They often give me cinema tickets or money, but they always give me a box of chocolates to eat. ‎ ‎1. When is Tom’s birthday?‎ ‎________________________________________. ‎ ‎2. When is Tom’s birthday party?‎ ‎_______________________________________________________________________________. ‎ ‎3. Does he always have a big birthday cake?‎ ‎____________________________________________________________________________. ‎ ‎4. What does Tom’s brother give him?‎ ‎_________________________________________________________________________________. ‎ ‎5. What do Tom’s grandparents give him?‎ ‎_________________________________________________________________________________. ‎ 题二: ‎ Sydney is in the east of Australia. It is a lively city. It’s famous for its Opera House and the Sydney‎ Harbor ‎Bridge. The weather is warm. The temperature is about 12 degrees in winter. And it is about 35 degrees in summer. It has beautiful beaches and many parks. ‎ In the west of Sydney, there is a big park called the Blue Mountains. You can see many visitors in the park from different countries. It’s quite a popular park. The only way to see this park is by going through a bush (荒野小路). Then you can find some nice gravel (砂砾) roads. The roads can take you to the Blue Mountains. Of course, you will need to travel with food and water. It will take you some days to see a small part of the mountains, ‎ 4‎ because there are many roads to get to the Blue Mountains. ‎ Sydney‎ has many beautiful beaches. Two of them are quite famous. They are Bondi and Manly. Bondi has a nice street with many shops and restaurants. Parking is not difficult in the place. Manly is a great beach. If you want to go there, you can take a boat. It’s a cheap and great way to see the Sydney‎ ‎Harbor. It will take you about 30 minutes. If you are going to visit Sydney, I hope you will enjoy it. ‎ ‎1. What is Sydney famous for? ‎ ‎_________________________________________________________________________________. ‎ ‎ ‎ ‎2. Where is the Blue Mountains?‎ ‎_________________________________________________________________________________. ‎ ‎ ‎ ‎3. Why do you spend some days getting to the Blue Mountains?‎ ‎_________________________________________________________________________________. ‎ ‎ ‎ ‎4. How can we get to Manly?‎ ‎_________________________________________________________________________________. ‎ ‎ ‎ ‎5. How long will it take you to get to the Sydney‎ ‎Harbor?‎ ‎_________________________________________________________________________________. ‎ 4‎ 阅读与表达 题一: ‎1. On Friday ‎ ‎2. On Saturday afternoon ‎ ‎3. Yes, he does ‎ ‎4. Some CDs ‎ ‎5. Cinema tickets or money, and a box of chocolates 解析:1. 通过“It’s my birthday on Friday. 可以得知生日应该是在周五。‎ ‎2. 通过“I usually have a birthday party on my birthday, and this year, my birthday party is on Saturday afternoon. ”可以得知生日聚会应该是在周六下午。‎ ‎3. 通过“I always have a big birthday cake. ”可以得知是有一个大的生日蛋糕的。‎ ‎4. 通过“My brother usually gives me some CDs. ”可以得知Tom的哥哥通常会给他一些CD。‎ ‎5. 通过“They often give me cinema tickets or money, but they always give me a box of chocolates to eat. ”可以得知Tom的grandparents经常给他电影票或者钱,但是总是会给他一盒巧克力。‎ 题二: ‎1. Opera House and the Sydney‎ Harbor ‎Bridge. ‎ ‎2. In the west of Sydney. ‎ ‎3. Because there are many roads to get to the Blue Mountains. ‎ ‎4. By boat. /Take a boat. ‎ ‎5. About 30 minutes. ‎ 解析:【主旨大意】本文是一篇说明文。介绍了位于澳大利亚东部的美丽城市悉尼。文章首先向我们介绍了悉尼著名的大歌剧院和悉尼海港大桥,以及悉尼的气候、公园和海滩,同时还说明了参观这些公园和海滩的方式。‎ ‎1. 题干意为:悉尼以什么而著名?根据文章第一段第三句“It’s famous for its Opera House and the Sydney Harbor Bridge. ”可知答案。‎ ‎2. 题干意为:蓝山在哪里?根据文章第二段第一句“In the west of Sydney, there is a big park called the Blue Mountains. ”可知答案。‎ ‎3. 题干意为:为什么去蓝山要花费好多天时间?根据文章第二段最后一句“t will take you some days to see a small part of the mountains, because there are many roads to get to the Blue Mountains. ”可知答案。‎ ‎4. 题干意为:我们如何到达Manly? 根据文章第三段第七句“If you want to go there, you can ‎ 4‎ take a boat. ”可知答案。‎ ‎5. 题干意为:你去悉尼港要花费多长时间?由最后一段中“It’s a cheap and great way to see the Sydney Harbor. It will take you about 30 minutes. ”可知答案。 ‎ 4‎ 查看更多

Copyright 2004-2019 ttzyw.com All Rights Reserved 闽ICP备18023965号-4

天天资源网声明:本站点发布的文章作品均来自用户投稿或网络整理,部分作品未联系到知识产权人或未发现有相关的知识产权登记

全屏阅读
关闭
TOP